Nawigacja
Home
Forum
Artykuły
Aktywni
Dedykowane kobietom
Galerie
Komentarze
Katalog stron
Szukaj
Kontakt
FAQ

Regulamin
Losowa Fotka
Ostatnie artykuły
Odkryj karty za granicą
"Zaufaj mi", "Powstrzymaj mnie" i "Dopadnę cię" - trylogia Brendy Novak
Aktywni czasu nie liczą - druga młodość naszych mam
E-mama na zakupach
"Krzyk ciszy", Elizabeth Flock
Dzień Matki nie w każdym banku
Sprawca wypadku zbiegł - od kogo otrzymasz odszkodowanie?
Sześć kroków do bezpiecznego kredytu hipotecznego
Wzorcowe wykorzystanie wzorów
Jaka bielizna odpowiada Twojej osobowości?
Nie bójmy się mediacji
Młody człowiek stara się o kredyt
M.A.J. na sukience
Cztery kółka w kredycie
Bieliźniane ABC, czyli jak dbać o bieliznę
Idealny partner w zasięgu naszych możliwości
Ważny egzamin - miej stres pod kontrolą!
Nowa rola taty
Najpiękniejsze polskie zamki
Spódnica kontra spodnie - modowe porachunki
Zobacz temat
 Drukuj temat
"związane ręce-manipulacja-niemoc"
asizna
Dodany dnia 19-06-2009 20:07
Awatar

blaszana lakszmi

Data rejestracji: 21.08.08

Napisałam ładną wypowiedź i zgubiłam jąSmile Czasem i mnie się zdarza!! Teraz więc będę króciutko .. .. bo nie lubię się powtarzaćSmile

Bardzo cieszę się na spotkanie w SzklarskiejSmile będziemy się relaksować, będziemy gadulić i poznawać się. 18-19 lipiec należy do lakszmianek .. .. martwisz się, że wymiana ciuszkami odwróci naszą uwagę od relaksowania się? Ja się tym nie martwię, bo jest nas 7 mądrych kobiet, które wiedzą czego chcą, a jeśli nawet nie wiedzą to taki akurat czas dla nich nastąpił Smile Uwierz w naszą siłę i zdrowy egoizm .. .. Wink

Odnośnie Twoich podopiecznych .. wiesz, że ja ciągle czekam, aż uwolnisz się od nich, bo choć wiele się zmienia to wciąż niewiele .. starych drzew się nie przesadzaSmile jedyne co można zrobić to zaakceptować ich takimi jakimi są .. co jednak zrobić gdy są toksyczni i zatruwają środowisko wokół opiekuna?? Należy chronić siebie. Także .. wciąż to samo stanowisko mam. Wierzę, że zasługują na dobro i dobrą opiekę, ale chyba jednak mniej wrażliwą niż Ty sama. Uwierz w swoją mądrość, bądź dobra również dla siebie.

Odnośnie Czarliego! Bardzo się cieszę, że trafiłaś na tą rodzinę. Życzę Ci abyś umiała czerpać radość i dobro pełnymi garściami. Sama roznosisz ciepło i serdeczność, dobro i uśmiech .. zasługujesz na to! Super, że oni są w Twoim życiu .. Smile Pozdrawiam serdecznie .. buziaki przesylam i zmykam!! U nas na tvn zaczyna się Władca pierścieni: Powrót króla Smile Umówiliśmy się na randkę z Karolkiem .. winko i jeden z najlepszych filmów jakie nakręcono w ostatnich czasachSmile Lubię Tolkiena, ale film ma również swój urok.
autentyczne bycie w chwili obecnej otwiera mnie na szczęście

alazbialogardu
Dodany dnia 21-06-2009 00:03
bawełniana lakszmi

Data rejestracji: 27.11.08

To niesamowite.Napisałam tyle i zjadło mi.Tak po prostu bez pytania czy wolno.Angry
"Uwierz w swoją madrość i bądż dobra dla siebie"rownież niesamowite .Swoją "mądrość"zgubiłam ,ciągle się z nią mijam.Bez takich drogowskazów jak np:rozmowy w lakszmi...Bezinteresowne ..Oj cinko by było.CoolMoja madrość nie zawsze jest mądra.Być dobrą dla siebie ?Kiedy gdzie są granice dobra?Dobre tematy do dyskusji.SadA takie "ja dla ciebie ty dla siebie".Każdy kiedyś poczuł,że tak się stało.Szczególnie w partnerstwie.Kiedyś mój znajomy powidział"w małżeństwie jest zawsze tak,że jedna strona bardziej kocha,pracujei działa.Bardziej kocha i więcej daje z siebie.Jestem pewna,że każdy trafił na chwile kiedy tak pomyślał.Ja ciągnę ile się da dla siebie i nie mam oporów przed dawaniem z całego serca swoich potencjałów.A jeżeli daję to właśnie to jest moje i cieszę się z tego,że obdarowany korzystnie mój wkład.Docenił.Na tym kropka.Reszta jest beznamiętnością.Bo jeżeli zatrzymał tylko dla siebie sam zstracił.Jezeli wykorzystał/a z zimną krwią sam/a stracił/a dwukrotnie.ShockTakie jest moje chore podejście .Swietny temat do opisywania i dykusji.Kontakt rodzic dziecko,pracownik pracodawca,przyjaciele,jest wiele możliwości ja dla ciebie.Szkoda ,że na razie jestem zablokowana w pisaniu.Sad
Dobrze,że dojrzałam co do miejsca i oceny tego miejsca.I państwo nowi tylko mnie wzmocnili swoją postawą do szukania w sobie wolności.I jeszcze Wy drogie Lakszmi.Aj myślę,że nie dopadnie mnie pycha jeżeli powiem,że jeszcze od nich nie odeszłam a już mam parę propozycji pracy.CoolTo również niesamowite w tych czasach gdy nie ma na rynku pracy.W polsce nie doceniono mojego charakteru.Pfft
Podopieczny ma naprawdę imię Karol ale od dziecka mówiono do niego Czarli i tak zostało.On nie akceptuje Karol imię.Fajnie się poczuła gdy uświadomiłam sobie,że to imię Twojego wybranego partnera.Tego jedynego.
Ja również jak małe dziecko Władca pierścieni i podobne chętnie- gdybym miała czas.
Nie bedę mogła tworzyć z Wami Lakszmi .Mam ogromne zaległości i niewiele czasu.AngryZyczę serdecznie gorących wypowiedzi,z temperamentem takim jak nemezis.Pozdrawiam Ciebie Asieńko,nemezis(proszę wybacz za daleko poleciałam.Ja też mam kłopoty ze sobą.Wybacz mi.)Winki wszystkie kochane Lakszmi.Dobranoc.

isadora
Dodany dnia 10-08-2009 16:16
drewniana lakszmi

Data rejestracji: 06.11.08

A co tu tak cicho? Elu gdzie się podziewasz? Zaczynam się zastanawiać czy nie odstraszyłyśmy Cię podczas naszego spotkania.... Smile

www.kuchenne-fantazaje.blogspot.com
asizna
Dodany dnia 11-08-2009 11:27
Awatar

blaszana lakszmi

Data rejestracji: 21.08.08

No ja mam nadzieję, że nasza Ela zaczytała się w "Tańczącej z wilkami" .. Wink

Elu .. daj chociaż znak co u Ciebie .. Wink
autentyczne bycie w chwili obecnej otwiera mnie na szczęście

isadora
Dodany dnia 17-08-2009 08:54
drewniana lakszmi

Data rejestracji: 06.11.08

Aaa, Asiu, to jest "Biegnąca z wilkami" Smile Ale całkiem możliwe, że jak się tak rozpędzi biegnąc, to zaczyna tańczyć Wink

www.kuchenne-fantazaje.blogspot.com
Przeskocz do forum:

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się