|
Krem idealny (?)
|
| asizna |
Dodany dnia 31-01-2010 21:47
|

blaszana lakszmi

Data rejestracji: 21.08.08
|
Dziewczyny, poszukuję idealnego kremu dla mnie przetestowałam wiele kremów, moja cera chyba zmieniła się i jest ciągle przesuszona, ale nie cała a plamami. Wymyśliłam sobie, że mogłybyśmy zrobić ranking kremów, dobrych 
Co WY na to? Jeśli Wam się podoba pomysł, to proszę o podzielenie się Waszymi doświadczeniami. Na dobry początek zacznę od kremu La Roche Posay LA ROCHE HYDRAPHASE XL RICHE KREM NAWILŻAJĄCY DO SKÓRY SUCHEJ 50 ML .. krem ma dobrą konsystencję, nienachalny zapach, ale nie czułam żadnej rewelacji. Skóra w dotyku taka sobie, to już lepiej się czułam po nowych kremach Avon - Anew Rejuvenate (miałam niebieski)
autentyczne bycie w chwili obecnej otwiera mnie na szczęście |
| |
|
|
| isadora |
Dodany dnia 03-02-2010 10:25
|
drewniana lakszmi

Data rejestracji: 06.11.08
|
Ja też trochę kremów wypróbowałam 
Na początku używania zachwyciłam się kremem Vichy MYOKINE. Naprawdę działał. Niestety kremy Vichy mają to do siebie (także zdaniem kilku koleżanek), że na początku zachwycają efektem a po jakimś czasie nie ma żadnej odczuwalnej różnicy.
Bardzo przypadł mi do gustu krem Dr Eris Skin Mood, który podobno dostosowuję się do cyklu kobiety. Bardzo przyjemny i moim zdaniem wart stosowania.
|
| |
|
|
| asizna |
Dodany dnia 08-02-2010 09:59
|

blaszana lakszmi

|
isadora, nie czytałam nawet o tym kremie.. a zaciekawiłaś, krótkim opisem
Dr Eris Skin Mood
A dlaczego wart stosowania? Czy zapach jest przyjemny? jaka jest konsystencja?
| |
|
|
| isadora |
Dodany dnia 09-02-2010 08:55
|
drewniana lakszmi

|
Miałam ten krem jakiś czas temu, później nie było go w naszej perfumerii, więc kupiłam inny. A tamten miał przyjemny zapach, a poza tym świetnie nawilżał. Szybko się wchłania. Po prostu czułam, że "to coś dla mnie". Być może ktoś inny nie byłby zadowolony. |
| |
|
|
| Piccolo |
Dodany dnia 28-02-2010 15:24
|
papierowa lakszmi

Data rejestracji: 04.10.09
|
dobre kremy w sensie zawartości składników mają Olay, Iwostin, zaczynam cenić Evelline
http://prowital.pl |
| |
|
|
| chusta |
Dodany dnia 04-03-2010 15:08
|
papierowa lakszmi

Data rejestracji: 04.03.10
|
walśnei testuje iwostin-hehe.
zobaczymy  |
| |
|
|
| isadora |
Dodany dnia 06-03-2010 11:55
|
drewniana lakszmi

|
Ja ostatnio kupiłam AA Ultra nawilżenie i jestem bardzo zadowolona. |
| |
|
|
| ciasteczko |
Dodany dnia 15-03-2010 20:20
|

bawełniana lakszmi

Data rejestracji: 13.08.08
|
Dobre kremy są z vichy...ale Asina twoja cera może po prostu nie jest dobrze zabezpieczona przed mrozem, dlatego jest przesuszona. Dlatego dobrym rozwiązaniem na zimę są tłuste kremy.
Nasze granice są wyznaczane tylko przez nasze lęki  |
| |
|
|
| asizna |
Dodany dnia 15-03-2010 21:24
|

blaszana lakszmi

|
Vichy akurat wg mnie jest przereklamowane ... mam podobne odczucia do tych opisanych przez isadorę. A Ty chwalisz je sobie, bo ... ??
A już odkryłam (chyba .. ) co mi jest ... ... starość bua ha ha ha.. znaczy nie takie śmieszne jakby się zastanowić po prostu z wiekiem skóra zmienia się i już nie mam mieszanej. A miałam przesuszoną, bo jestem leniem śmierdzącym i zaniedbałam się ... mam przykazanie: 2 razy w tygodniu jakaś fajna maseczka nawilżająca i żadnej oczyszczającej Kremu idealnego wciąż szukam, bo jestem z tych, co się łapią na reklamę i ładne opakowanie Ostatnio spodobał mi się Clinic ale wciąż używam La Roche ... skóra wróciła do swojej kondycji po maseczkach nawilżających z Dermik.
Aha ... spodobało mi się opakowanie Dr Eris Skin Mood ... pojawiają się jednak zmarszczki ... każdy rok niesie z sobą nowe doznania, nowe odkrycia i nowe powody do poszukiwań
| |
|
|
| Lusiek276 |
Dodany dnia 17-06-2010 23:10
|
papierowa lakszmi

Data rejestracji: 21.11.09
|
Ja poszłam za przykładem mamy i kupiłam krem tej marki co ona tyle, że z innej serii. Jak na razie dla mnie pod wzgledem kremów Floslek wygrywa. |
| |
|
|
| rybka25 |
Dodany dnia 02-07-2010 15:28
|
papierowa lakszmi

Data rejestracji: 28.06.10
|
ja jestem za kremem Dr ireny Eris, jak narazie wszystkie kosmetyki jej firmy, które urzywałam bardzo mi przypadły do gusty. polecam |
| |
|
|
| Piccolo |
Dodany dnia 27-07-2010 19:12
|
papierowa lakszmi

Data rejestracji: 04.10.09
|
Zgadzam się, że Vichy jest przereklamowane, Iwostin nie jest złe
jednakże wybór kosmetyków nie jest zbyt bogaty
http://prowital.pl |